L'Institut Escola Vila-romà ha organitzat per aquest dijous una donació de sang

Palamós

Data: 29/11/2021

Divendres vam visitar l'Institut-Escola Vila-Romà per conèixer de primera mà el projecte que estan realitzant aquest any conjuntament amb l'Hospital de Palamós. Es tracta d'una donació de sang que tindrà lloc dijous vinent.

El pavelló de l'Escola Vila-Romà es convertirà en un punt de donació de Sang el pròxim dijous dia 2 de desembre. Aquest és el resultat final d'un projecte que ha estat organitzant i en el qual ha estat treballant tota l'escola durant el mes de novembre en el marc del Projecte Magnet.

El Magnet és un projecte de col·laboració entre una institució de referència amb un centre educatiu que permet dur a terme un projecte innovador, de qualitat i atractiu per a les famílies.

La temàtica escollida enguany ha estat la de donació de sang. Al llarg dels quinze dies de durada del projecte, cada cicle i cada curs ha treballat un tema específic relacionat amb aquesta.

Els horaris de la donació de sang seran de les 10 del matí a les 13h, i de 15h a 19h. Per acostar-se a la donació, no és obligatori demanar cita prèvia, però es demana en la mesura del possible fer la reserva per poder controlar en tot moment l'aforament del local. Es pot fer a través del web www.donarsang.gencat.cat

Els i les alumnes de l'Escola Vila-Romà animen a la ciutadania a acostar-se a formar part d'un projecte que beneficia a tothom.

Les portes de l'institut escola vila-romà s'obriran doncs el pròxim dijous per rebre més d'un centenar de donants de sang, unes donacions més que necessàries en la situació actual.

El banc de Sang i de Teixits fa una crida als ciutadans per tal que vagin a donar sang als hospitals. Les donacions diàries són insuficients i calen més donacions per atendre els malalts, ja que s'estan recuperant les intervencions endarrerires per la Covid i les transfusions augmenten.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat