La popular Fira Nadalenca de Palamós celebrarà diumenge la seva 42a edició

La popular Fira Nadalenca de Palamós celebrarà diumenge la seva 42a edició
Palamós

Data: 14/12/2018

Aquest proper diumenge es durà a terme la 42a edició de la popular Fira Nadalenca, que cada any s’organitza a Palamós amb l’objectiu de recaptar fons en benefici de les persones amb discapacitats psíquiques de la comarca. Aquesta activitat és organitzada per l’Associació Fira Nadalenca de Palamós i compta amb la col·laboració d’entitats, associacions, escoles del municipi i de l’Ajuntament de Palamós.

La Fira posarà a la venda a preus molt populars diferents articles nadalencs elaborats pels alumnes de les escoles del municipi i membres de les entitats col·laboradores.

Durant la celebració d’aquesta activitat també es preveu realitzar el tradicional concert de nadales a càrrec dels alumnes de les escoles de primària i corals d'adults de la vila, així com el sorteig d'una vintena de peces d'art, entre obra pictòrica, ceràmica i fotografia, cedida desinteressadament per artistes del municipi i la comarca.

Per tercer any consecutiu també es realitzarà el sorteig d'una vànova solidària que han elaborat de manera totalment artesanal diverses persones de Palamós mitjançant la tècnica del pachwork.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat