Onze restaurants de Torroella-L'Estartit ofereixen la campanya de la sèpia i la clova

Per primera vegada la clova i la sèpia fan tàndem en unes jornades gastronòmiques. Torroella-L'Estartit i L'Escala fan pinya en l'organització d'un certamen conjunt. Si fins aquest any L'Escala havia liderat la campanya de la sèpia i el municipi del Baix Empordà la de la clova, enguany han decidit anar a la una i L'Estació Nàutica l'Estartit impulsa el que han anomenat 'Els Tastets de mar, clova i sèpia'. Durant tot el mes de juny 11 restaurants del municipi ofereixen un menú amb aquests elements del mar com a protagonistes. Es tracta de menús que van des del 35 i fins als 47 euros i una selecció de plats de la carta basats en la clova.

La presentació de la campanya gastronòmica que en el seu conjunt arriba a la 23ena edició s'ha celebrat en el Club Nàutic de L'Estartit i durant la qual s'han servit plats de sèpia, un producte de proximitat pescat en el marc del Projecte Sèpia que també es desenvolupa a cavall de L'Estartit i L'Escala i que vol posar en valor aquest producte del nostre entorn més proper.

A banda dels menús en els diferents restaurants, el dissabte 9 de juny la campanya oferirpa una degustació i concurs de musclos a la plaça de l'Església de L'Estartit que permetrà provar musclos cuinats d'11 maneres diferents.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat