Torna la marxa solidària amb Di-Versiones pels centres d'educació especial gironins

Torna la marxa solidària amb Di-Versiones pels centres d'educació especial gironins
Santa Cristina d'Aro

Data: 12/03/2018

L’agrupació d’escoles i ampes d’Educació Especial de les comarques gironines Amb pas ferm, que uneix els centres comarcals Els Àngels de Palamós, Font de l’Abella de Girona i Ventijol de Blanes, organitza, per segon any consecutiu, una trobada familiar lúdica i esportiva amb fins solidaris a Santa Cristina d’Aro. La trobada tindrà lloc diumenge vinent, 18 de març, durant tot el matí, a la zona esportiva municipal. La jornada, amb la Marxa Solidària i diverses activitats inclusives, es clourà amb un concert a càrrec del grup calongí Di-versiones. L’any passat, entre la marxa i el concert hi van participar unes 1.000 persones.

Per participar a la Marxa Solidària, que és el principal esdeveniment de la jornada, els interessats s’hauran d’inscriure allà mateix. La inscripció començarà a les 9 del matí. Una hora més tard, tindrà lloc la sortida, que, com l’any passat, comptarà amb dos recorreguts. Per un costat, un recorregut d’entre 4 i 5 quilòmetres obert a aparells amb rodes. Per l’altre, un recorregut de 10 quilòmetres amb dos punts d’avituallament. Els participants rebran obsequis i entraran en sortejos de diferents regals amb el seu número de dorsal.

Paral·lelament, a dos quarts d’onze, s’iniciarà una sèrie d’activitats vàries d’esport adaptat o jocs esportius al pavelló municipal on podrà participar tota la família. L’objectiu de la jornada és afavorir el desenvolupament personal i social de les persones amb discapacitat intel·lectual i/o motriu i la inclusió d’aquests a entorns socials ordinaris i normalitzats. “Volem fer visible la necessitat de qualsevol, persona d’accedir  a la pràctica esportiva siguin quines siguin les seves possibilitats i necessitats específiques”, es recorda des de l’organització, que concentra, amb els tres centres, més de 300 alumnes.

Per fer-ho possible, Amb pas ferm, compta novament amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro i de l’Associació Esportiva Matxacuca, a part del suport de consells comarcals i esportius, ajuntaments, associacions i empreses. Per participar-hi s’ha creat un donatiu per als infants de 6 euros i de 10 o 6 als adults, per si van a la marxa i al concert o només al concert, respectivament. L’actuació musical de Di-versiones, també a l’equipament municipal, començarà a dos quarts d’una.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat