La ciutadania vol pàrquing, accessibilitat i espais agradables al nou hospital de Palamós

Palamós

Data: 06/05/2024

D'entre les 286 respostes que va rebre l'enquesta, totes van coincidir en el fet que volen veure un nou hospital de Palamós amb un bon aparcament i que aquest sigui accessible al centre. Altrament, les consultes i zones comunes de l'Hospital han de ser més modernes, espaioses i amb llum natural. El que en diuen, més humanitzades i amb zones d'exterior adaptades pels i les pacients que facin estada a l'Hospital.

Ja fa temps que l'Hospital de Palamós escolta propostes de millora per part dels i les professionals del SSIBE i dels usuaris del centre per elaborar el que serà el pla funcional del nou hospital. Amb aquests treballs, es va poder definir una enquesta destinada a la ciutadania a finals del darrer novembre, amb la intenció de definir, d'entre els diferents temes que van anar sortint, quins objectius ha de tenir clars el projecte del nou hospital a escala estructural i arquitectònica.

D'entre les 286 respostes que va rebre l'enquesta, totes van coincidir en el fet que volen veure un nou hospital de Palamós amb un bon aparcament i que aquest sigui accessible al centre.

Altrament, les consultes i zones comunes de l'Hospital han de ser més modernes, espaioses i amb llum natural. El que en diuen, més humanitzades i amb zones d'exterior adaptades pels i les pacients que facin estada a l'Hospital.

Els i les professionals també volen veure l'exterior i tenir més llum natural. En espais que potser no ho ha considerat la ciutadania, com pot ser dins d'un quiròfan.

Des de l'Hospital ens expliquen que està comprovat que totes aquestes millores en l'àmbit estructural permeten una bona estada als usuaris, beneficiant així el seu benestar. El que comporta a una millora complementària de la salut, a banda de la cura professional.

Preguntada per com treballaran per tot el funcionament del nou hospital, Ibáñez ens explica que aquesta enquesta era més per aspectes arquitectònics. Però que, internament, es treballa dia a dia per millorar els serveis i l'eficiència el centre. Que anirà en cadena amb la millora estructural.

Aprofiten l'altaveu per agrair la participació de ciutadania i professionals en l'enquesta. Perquè, d'una manera o altra, han posat el seu granet de sorra per formar part de la millora estructural del futur hospital.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat