APA Rodamón recull 62 gossos durant el mes d'agost

Palafrugell

Data: 04/09/2019

Intervé: Àngel Viladegut, director d'APA Rodamón

L'abandonament de gossos durant l'estiu ha augmentat en comparació amb la resta de l'any. Al mes d'agost la protectora d'animals Rodamón va recollir un total de 62 gossos a tota la comarca del Baix Empordà. A més, al setembre comença el temps de cacera, el que provocarà un augment de l'abandonament d'animals al final de la temporada.

Segons les dades d'aquest any i el testimoni dels treballadors de la protectora, en línies generals hi ha més abandonament de gossos en època de bonança econòmica.

APA Rodamón recull els gossos i els té vint dies amb totes les atencions necessàries perquè després entrin en programes d'adopció. Un dels avantatges d'adoptar-los de la protectora és que des d'APA Rodamón es recomana el gos al potencial propietari depenent del seu perfil. Segons els treballadors de la protectora és recomanable que l'amo i el gos siguin semblants.

Per aquest motiu es permet passejar el gos i coneixe'l abans de prendre la decisió d'adoptar-lo. Els cadells tenen més sortida que els gossos adults, tot i que des de la protectora es recomana adoptar també gossos amb més edat ja que se sap com són i no se'ls ha d'educar.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat