Tornen a protestar per la teulada afectada per la pedregada a l'escola Joan de Margarit

Una quarantena de pares i mares d'alumnes de l'escola Joan Margarit de la Bisbal d'Empordà s'han concentrat aquest matí davant del centre per protestar sobre la teulada afectada per la pedregada d'aquest agost. Reclamen més celeritat, inversió i implicació per part de les administracions.

L'Escola Joan Margarit de la Bisbal d'Empordà va ser un dels edificis més perjudicats per la pedregada del 31 d'agost. Després d'un mes i mig la teulada continua malmesa i per aquest motiu diversos pares i mares d'alumnes del centre estan fent una sèrie de protestes.

Amb el clam "Volem una escola digna "una quarantena de pares i mares d'alumnes de l'escola Joan de Margarit de la Bisbal d'Empordà s'han concentrat aquest divendres al matí davant del centre per mostrar el seu descontentament i preocupació amb la gestió i procés que s'està duent a terme a l'hora de reparar la teulada del centre educatiu. Demanen més celeritat, inversió i implicació per part de les administracions.

De fet, la setmana passada diversos pares i mares es van reunir amb l'alcalde del municipi, Enric Marqués, però creuen que calen més fets i menys promeses. De moment, les classes se segueixen amb normalitat tot i que asseguren que quan plou entra aigua i es fa malbé el material escolar.

Durant tota la setmana s'han realitzat diverses accions per queixar-se. Dimarts a la sortida de les classes, famílies i estudiants van fer una assentada com a protesta i diversos pares i mares dimecres al vespre van col·locar pancartes a la bastida de l'edifici, dins del patí i a fora a les reixes. Uns fets que des de l'AFA se'n desvinculen i ho critiquen a través d'un comunicat enviat a través del mòbil als delegats i delegades de les classes i reenviat als grups de Whatsapp dels pares i les mares. El centre ha respost a les famílies en un comunicat demanant respecte a tothom i que les protestes es facin fora del recinte escolar. Asseguren que s'està fent tot el possible per millorar la situació. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat