El problema amb el subministrament de l'aigua ha sigut l'única afectació a La Bisbal

INTERVÉ: Enric Marqués, alcalde de La Bisbal d'Empordà 

Tot i estar en alerta per la crescuda del riu Daró, que dimarts superava els 170 m³/s, i del seu possible desbordament, finalment La Bisbal d'Empordà ha passat sense afectacions l'episodi de borrasca Gloria. Els intervals de pluja han permès que el cabal del riu baixi i ha pogut donar tranquil·litat a la capital els quatre dies.

El que sí que els ha fet patir durant aquest període de pluges ha sigut la problemàtica del subministrament de l'aigua, quan la canonada principal de distribució d'aigua potable es va esquerdar a l'encreuament entre el carrer Nou i el carrer del Morró la nit de dimarts. Per restablir el servei de manera provisional, es va derivar l'aigua a través d'una conducció secundària.

Els sectors més allunyats del centre de la Bisbal van ser els més afectats per la poca pressió que oferia la via provisional de distribució. Aquests veïns van estar gairebé 24 hores sense aigua.

El servei està completament restablert des d'aquest dimecres a la tarda, però Sorea ha anunciat que l'aigua de les aixetes de La Bisbal no és apta pel consum, conseqüència d'una avaria a la potabilitzadora per les fortes pluges. Això se suma a la mateixa situació de Torroella de Montgrí i l'Estartit. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat