El bon temps ha acompanyat la 3a Oncocaiac

Palafrugell

Data: 23/09/2023

El bon temps ha permès que per primera vegada en les 3 edicions de l'Oncocaiac s'hagi pogut fer tot el recorregut sencer, el qual tracta de vorejar en caiac la costa palafrugellenca. S'han recaptat al voltant de 1000 euros que se sumen a la multitud d'esdeveniments de la Fundació Oncolliga, entre ells l'Oncotrail que es farà a principis d'octubre i que ja porta recaptats més de 338000 euros per ser destinats a la lluita contra el càncer.

La tercera edició de l'Oncocaiac ha estat un èxit gràcies a que el bon temps ha acompanyat la jornada i ha permès fer el recorregut sencer per primera vegada, el qual tracta de vorejar en caiac la costa palafrugellenca, sortint des de Llafranc direcció a Calella, passant per Cap Roig i les Illes Formigues i després tornar, en total 7,5 km aproximadament.

Pel que fa a la recaptació, s'han aconseguit al voltant de 1000 euros i que se sumen a la multitud d'esdeveniments que programa la Fundació Oncolliga amb l'objectiu d'ajudar a les persones que pateixen càncer i als seus familiars.

L'esdeveniment compta amb tot el suport de l'empresa d'embarcacions de lloguer Tourist Service la qual ha proporcionat els caiacs.

El proper repte solidari de l'Oncolliga al Baix Empordà serà l'Oncotrail el 7 i 8 d'octubre, i els equips ja han començat a fer donacions. Actualment ja s'han recaptat més de 338.000 euros.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat