Els robatoris disminueixen a Calonge i Sant Antoni de Calonge

Calonge i Sant Antoni

Data: 31/01/2024

Alberto Mas, tinent d'alcalde i regidor de Seguretat Ciutadana de Calonge i Sant Antoni, recorda que la participació ciutadana és imprescindible per ajudar a l'actuació immediata dels agents locals i que seguiran treballant per augmentar i millorar aquesta seguretat, la qual va en alça al seu municipi.

En el darrer ple municipal de Calonge i Sant Antoni de Calonge, la regidoria de Seguretat Ciutadana d'Alberto Mas del Partit Popular, va presentar la positiva disminució de l'índex de delinqüència en els darrers quatre anys al municipi. Tot recordant que la prioritat del seu partit des de la seva entrada al govern, va estar "reforçar la seguretat i emprendre mesures en aquesta línia".

En el cas dels robatoris amb força, en els darrers 4 anys s'ha experimentat una davallada passant dels 253 robatoris el 2019 a 137 robatoris el 2023. El tinent d'alcalde té clar que aquesta millora es deu també a l'augment dels efectius policials, tenint en compte també l'augment que es fa de personal durant la temporada alta al municipi.

D'entre altres accions, el tinent d'alcalde ha assenyalat actuacions de policia local com són els controls de seguretat, les actuacions de caràcter assistencial o les mesures per actuar ràpidament en les okupacions d'habitatges.

Finalment, Mas recorda que la participació ciutadana és imprescindible per ajudar a l'actuació immediata dels agents de Calonge i Sant Antoni i que seguiran treballant per augmentar i millorar aquesta seguretat, la qual va en alça al seu municipi.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat