Les Converses de Barraca tanquen amb més de 300 assistents

Les Converses de Barraca tanquen amb més de 300 assistents
Palafrugell

Data: 09/08/2018

Ahir va tenir lloc la segona sessió de les “Converses de Barraca” d’aquest any, amb molt bona assistència de públic, més de 300 persones sumant les dues sessions. Concretament en aquesta darrera xerrada, més de 125 persones van omplir la sala el Salí i els voltants de l’Hotel Hostalillo de Tamariu. Aquest fet confirma la bona acceptació d’aquestes trobades organitzades per la Biblioteca de Palafrugell.
 
En aquesta trobada els periodistes Puri Abarca, Lluís Poch i Enric Serra, i l’alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer, van aprofundir en l’impacte de la premsa local al municipi. Entre tots van repassar i recuperar noticies, fets i esdeveniments del món periodístic més local dels darrers anys.
 
Cal destacar que Palafrugell és una vila amb una gran tradició de premsa local. Ja a finals del segle XIX, va néixer El Palafrugellense, que fou la primera d’un bon grapat de publicacions i capçaleres que van anar sorgint al llarg del segle XX. Totes elles van aparèixer com a resposta a les inquietuds, interessos i ideologies dels veïns del municipi, en els diferents moments històrics.
 
Les “Converses de Barraca” són unes xerrades populars, en les quals els participants rememoren en públic fets històrics, esdeveniments i persones de la vila i  la comarca, al voltant del tema proposat, amb l’objectiu de rescatar de l’oblit la memòria local i col·lectiva.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat