Sant Feliu de Guíxols avalua els costos d'uns danys pel temporal que es preveuen elevats

Intervé: Carles Motas, alcalde 

El govern, els equips d'emergències i els serveis tècnics de Sant Feliu de Guíxols s'han reunit a primera hora d'aquest dijous per valorar les afectacions del temporal Gloria i planificar les actuacions de recuperació de les zones litorals afectades. Inclouen el passeig de Sant Pol, el camí de ronda especialment al tram d'accés des de Sant Pol, la platja i la riera de Sant Pol, les passeres dels Llops de Mar a Sant Feliu de Guíxols i especialment la zona de Rius i Calvet. 

La prioritat del govern és recuperar la normalitat als accessos a les platges i accelerar les accions de neteja. La brigada ha començat per Sant Pol aquest dijous i seguirà divendres per la platja ganxona. 

L'alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, calcula que la reparació dels danys pot allargar-se, crida però a la calma, assegurant que Sant Feliu recuperarà la imatge que tenia abans del temporal.  

Des del govern estan estudiant les opcions de finançament que hi ha sobre la taula per si és pertinent demanar ajudes a altres administracions.  


 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat