El Club Nàutic Sant Feliu entrega 6.740 euros a la Fundació Enriqueta Villavecchia

El Club Nàutic Sant Feliu entrega 6.740 euros a la Fundació Enriqueta Villavecchia
En el marc de la Festa del Soci d’aquest estiu, el Club Nàutic Sant Feliu ha fet entrega d’un xec solidari de 6.740 euros a la Fundació d’oncologia infantil Enriqueta Villavecchia.
 
L’import es va recaptar íntegrament a la Festa Solidària Blanc i Negre celebrada el passat 6 de juliol, una trobada anual que serveix per donar labenvinguda a l’estiu i reunir tota la massa social del club Nàutic Sant Feliu per passar junts una vetllada lúdica i solidària.
 
La Fundació Enriqueta Villavecchia
La Fundació Enriqueta Villavecchia fa 30 anys que treballa en l'atencióintegral de les necessitats dels nens i joves malalts de càncer i d’altres malalties greus de llarga durada i en el suport a les seves famílies, en totes les fases de la malaltia. Alhora, també es dedica a impulsar avenços en el camp de la Oncologia i la Hematologia Pediàtriques.
 
4 anys de la Festa Solidària Blanc i Negre
Ja fa quatre anys que el Club Nàutic Sant Feliu celebra la Festa Solidària Blanc i Negre amb l’objectiu de recaptar fons per una bona causa. En les anteriors edicions, s’ha destinat els beneficis a l’Associació EMAD Sant Feliu d’ajut a l’entorn de malalts d’Alzheimer i Demències, la Fundació Oncolliga Girona i l’ONG Proactiva Open Arms.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat