Jornada d’intercanvi entre el Centre Tramuntana i el Centre El Puig

Palafrugell

Data: 27/05/2022

El Centre Tramuntana, i el Centre El Puig, els centres especials de treball de les comarques del Baix Empordà i el Pla de l'Estany, han dut a terme una primera jornada d'intercanvi per tal de compartir coneixements i formes de treballar.

En aquesta primera trobada, una quarantena de treballadors de l'àmbit de la jardineria d'El Puig han visitat les instal·lacions de Palafrugell per conèixer el seu funcionament.

La trobada també ha comptat amb una vista guiada als jardins de Cap Roig, un dels espais on el centre del Baix Empordà, que depèn del Consell Comarcal,  hi desenvolupa tasques de manteniment des del 2015. Empleats del Centre Tramuntana han explicat la història dels jardins i la feina que hi fan.

Principalment, treballen la neteja i les males herbes com també la instal·lació del reg automàtic i reforç amb mànega si és necessari. A més, el centre ofereix la plantació de flors, amb plantacions de temporada i, en èpoques més concretes, realitza la poda i la neteja de boscos. També s'encarrega de facilitar i distribuir plantes dins les instal·lacions, com l'auditori i el claustre, juntament amb el seu manteniment.

Es tracta, per tant, d'una jornada d'intercanvi per tal de compartir coneixements i formes de treballar. També per donar valorar els dos centres que ofereix serveis i suport a les persones amb discapacitat intel·lectual.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat