El restaurant La Gamba recupera la normalitat després de l'incendi

Palamós

Data: 08/08/2018

Intervé: Josep Maria Cuadrat, gerent

El restaurant La Gamba de Palamós torna a la normalitat després de l'ensurt de diumenge passat quan un petit incendi va obligar a desallotjar l'edifici en ple servei de dinar. Des de la direcció de l'establiment reconeixen que al cap i a la fi va servir per posar-los a prova i estan orgullosos de com va reaccionar tot l'equip. 

Un diumenge d'agost a les quatre de la tarda. Restaurant, terrassa i marquesina no podien estar més plens. Va ser llavors quan van comennçar a sentir olor de cremat primer, per donar pas al fum i els espetecs a la façana llavors i finalment al foc. Tot provenia d'un problema elèctric extern a la instal·lació del local.

A partir d'aquí asseguren que van complir amb el protocol de focs a la perfecció. Van fer aixecar i abandonar el restaurant a tots els clients, i després ho va fer el personal, mentre alguns d'ells ho comunicaven als qui habiten les vivendes superiors. Van manar tancar llum i gas a tothom i llavors ja van aparèixer bombers i policia per fer la seva part de la feina. Passat l'ensurt, al vespre el restaurant obria per tornar a oferir el seu servei amb relativa normalitat

Els desperfectes ocasionats pel foc són sobretot a nivell estètic i no impediran que l'agost sigui el mes de feina per excel·lència a un establiment de gastronomia marítima tan reconegut com és la Gamba.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat