L’Ajuntament de Palafrugell donarà subvencions per a extraescolars el proper curs

L’Ajuntament de Palafrugell donarà subvencions per a extraescolars el proper curs
Palafrugell

Data: 09/08/2018

Com a novetat per al proper curs 2018/2019, l’Ajuntament de Palafrugell obre un programa d’ajuts per a activitats extraescolars. Aquestes subvencions tenen com a objectiu fomentar la participació dels infants i joves en projectes o activitats extraescolars del municipi, principalment aquelles relacionades amb el esports, evitant que ningú en quedi exclòs per motius econòmics o de caire social.

“Des de l’Ajuntament estem especialment interessats en minimitzar les desigualtats socials, molt especialment durant la infància i l’adolescència, dues etapes clau en la vida de les persones. És per això, que aquest any hem posat en marxa, per primera vegada, aquests ajuts destinats a les activitats extraescolars, amb un especial èmfasi en les de caire esportiu, amb el fi de facilitar la igualtat i la integració de tots els nens i nenes de Palafrugell”, assegura Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell.

Les aportacions van destinades a infants i adolescents d’entre 6 i 16 anys, empadronats al municipi i que vulguin participar a les activitats organitzades per les diferents àrees de la corporació municipal i per les associacions i entitats inscrites al registre de l’Ajuntament. També se’n podran beneficiar aquells joves d’entre 14 i 24 anys inscrits en activitats de dinamització juvenil de Can Genís i a les aules d’art, teatre i dansa de l’Àrea de Cultura.

El període de sol•licituds estarà obert entre l’1 i el 28 de setembre de 2018, i s’hauran de presentar a través de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, presencialment o a través de la seu electrònica. Només es podrà presentar una sol•licitud per infant/jove i per a una única activitat.

Aquesta partida de subvencions se suma a les ja habituals destinades a infants de les escoles bressol municipals, de l'Escola de música de Palafrugell, les dels menús escolars, de llibres socialitzats, robòtica, etc.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat