L'Unitat de Cures Intermedies de Palamós acollirà els pacients Covid

Palamós

Data: 17/09/2020

Intervé: Anna Ribera, directora assistencial del SSIBE

L’Hospital de Palamós ha reformat la seva àrea d’Unitat de Cures Intermèdies (UCIM) amb l’objectiu d’aïllar els pacients ingressats. La zona entrarà en funcionament a principis de la setmana que ve i comptarà amb sis boxes individuals.

L’arribada de la pandèmia va fer palès que l’àrea destinada als pacients més greus no podia donar cabuda als malalts de la Covid, ja que els boxes estaven separats per cortines. Des del centre van optar per traslladar-los a l’Hospital de dia quirúrgic, ja que en temps de confinament els quiròfans van restar tancats.

La reforma de la UCIM ha distribuït l’espai en sis boxes tancats, per tal de tenir els pacients aïllats. D’aquesta manera, es podran ingressar malalts amb infeccions diverses. Tanmateix, els nous espais individuals són més amplis i la majoria compta amb finestres, per tal d’obtenir una millor ventilació.

Les obres van començar el 15 de juny i avui dia s’està acabant d’equipar la zona amb el material necessari. Totes les previsions apunten que la nova àrea d’Unitat de Cures Intermèdies s’estrenarà a principis de la setmana que ve i començarà a acollir a sis dels deu pacients Covid que actualment estan ingressats a Palamós.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat