Calonge es mulla un any més per recolzar l'esclerosi múltiple

Aquest cap de setmana s'ha tornat a mullar un any més Calonge i Sant Antoni per recolzar el projecte 'Mulla't per l'esclerosi múltiple' i recopilar els fons necessaris per fer recerca de la malaltia i aportar noves i millors solucions per aquesta. 

Recaptar fons i donar a conèixer molt més l'esclerosi múltiple és l'objectiu que porta a terme la iniciativa 'mulla't per l'esclerosi múltiple', la segona campanya solidària més important de Catalunya,  que després de dos anys de pandèmia preparant l'esdeveniment de manera virtual, s'ha pogut celebrar presencialment aquest any. 

Aquesta malaltia neurològica afecta a més de 9 mil persones a Catalunya, però la peculiaritat amb la qual compta és el fet que a cada persona l'afecta d'una manera diferent, hi ha qui pràcticament pot viure una vida normal, però d'altres que necessiten una cadira de rodes o que els hi afecta molt a la pronunciació de les paraules. 

L'esclerosi és una malaltia que anteriorment es diagnosticava als 40 anys aproximadament, però avui dia afecta molt a gent més jove i això també perjudica molt a la vida laboral. Per aquesta raó ara més que mai es demana ajuda, per fer-ho es pot col·laborar aconseguint els productes del Mulla't , creant reptes propis o fent un donatiu al seu número de compte. Totes les donacions es destinaran a aturar l'impacte de l'esclerosi múltiple amb serveis de neurorehabilitació i recerca

L'objectiu de la campanya és arribar a recaptar 300 mil euros, actualment en porten recaptats un total de 80 mil i encara es pot continuar col·laborant i difondre el projecte a les xarxes socials amb l'etiqueta 'Mulla't2022'.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat