Jornada solidària a favor de La Marató amb l'Associació de Dones del Baix Empordà

INTERVÉ: Eulàlia Puig, presidenta Associació de Dones del Baix Empordà

L'Associació de Dones del Baix Empordà es bolca amb la Marató contra el càncer. L'entitat ha organitzat una jornada solidària al Palau Firal de Sant Antoni de Calonge en el que hi ha hagut cabuda per una gran diversitat d'activitats. 

Risoteràpia, constel·lacions familiars, meditació, relaxació, shiatsu, màgia, grafitis, zumba, pilates, esport inclusiu amb cadira de rodes o tallers de sucs naturals i un dinar popular són algunes de les moltes activitats programades al llarg de diumenge per recaptar fons per La Marató. La varietat ha estat tanta com la de les integrants de l'Associació de Dones del Baix Empordà, i és que cadascuna de les implicades ha aportat una de les activitats.

L'Associació de Dones del Baix Empordà és una entitat que fa cinc anys que existeix i que busca empoderar la dona i que es trobi a si mateixa a través de grans eixos com la intel·ligència emocional, l'emprenedoria i la innovació. Organitza trobades amb tallers i xerrades gratuïts cada dissabte al matí al mateix Palau Firal de Sant Antoni. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat