Obert el període per sol·licitar les ajudes escolars a Palamós

Palamós

Data: 14/01/2022

INTERVÉ: Lluís Puig, alcalde de Palamós

L’Ajuntament de Palamós ha posat en marxa una nova partida de 50.000 euros destinada a ajudes per a famílies que se suma al Pla de xoc municipal, creat per a poder fer front a la crisi econòmica que ha afectat famílies i empreses del municipi a conseqüència de l’emergència sanitària provocada per la Covid-19.

En aquest cas es tracta d’ajuts destinats a infants i joves de famílies del municipi afectades econòmicament arran de la pandèmia, i mitjançant les quals poder suportar les despeses d’inici de curs, així com per a la realització de les activitats extraescolars. 

Les ajudes es divideixen en tres blocs, els dos primers amb una partida total de 30.000 euros destinats a les despeses d’inici de curs per a: infants i joves que cursen educació infantil de segon cicle, educació primària o educació secundrària obligatòria, i per a joves que estiguin cursant estudis post-obligatoris reglats. En aquests casos els ajuts poden arribar fins als 200 euros per infant o jove. Pel que fa al tercer bloc, destinat a les activitats extraescolars, els ajuts poden ser de fins a 150 euros per beneficiari.

El període per a sol·licitar aquestes noves ajudes ja ha començat i s’allargarà fins al proper 11 de febrer.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat