Les rebaixes d'hivern comencen amb bon peu al Baix Empordà

Baix Empordà

Data: 07/01/2018

El primer dia de rebaixes d'hivern no té aturador. A més de la liberalització de les rebaixes, al dia oficial se li ha afegit un nou handicap, un temporal de pluja intensa que no ha parat ni un sol moment. Tot i així gairebé ningú s'ha perdut els descomptes que a Platja D'aro han arribat a tocar el 70% en molts establiments.

De fet, ja fa un parell de setmanes que s'apliquen descomptes per avançat però la gent continua confiant en aquesta data per venir a comprar tota la roba que els falta per acabar de passar l'hivern.

Opinions de tot tipus, la majoria estan contents amb les rebaixes però d'altres pensen que són força similars als descomptes que ja havien aplicat les setmanes anteriors.

Si bé els botiguers estan força contents, els compradors asseguren que compren el que necessiten i que l'eufòria de les rebaixes no els fa comprar més del'imprescindible

Sembla que les rebaixes oficials han començat en bon peu. Duraran fins al 6 de març, si més no amb aquest nom. Després cada botiga decidirà si les vol allargar o no.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat