EmpoRderats organitza la primera Marxa d'alliberament i orgull del col·lectiu LGTBIQ

L'associació EmpoRderats ha organitzat la primera marxa d'alliberament i orgull del col·lectiu LGTBIQ+ a la comarca. Aquesta s'ha celebrat a Sant Feliu de Guíxols, iniciant-se des de la Plaça del Monestir i acabant als Jardins Juli Garreta. Allà s'hi han dut a terme els diferents parlaments que han reivindicat els drets del col·lectiu i han recordat que aquesta lluita és compartida entre entitats, ciutadans i institucions. 

Ciutadans d'arreu de la comarca han reivindicat els drets del col·lectiu LGTBI a Sant Feliu de Guíxols.

Per Emporderats, aquesta marxa és una fita important perquè la lluita de l'entitat continuï sent visible i per reivindicar uns drets que ja haurien d'estar presents a la societat.

Durant la marxa, el centenar d'assistents han cridat diverses consignes reivindicatives. Sortir alcarrer per mostrar que el col·lectiu és present a la comarca i per aconseguir que la ciutadania els acompanyi en aquesta lluita.

A banda de l'organització d'EmpoRderats, a la marxa hi han col·laborat els alumnes dels instituts de Sant Feliu que han elaborat mans reivindicatives que s'han ensenyat durant la marxa. També han donat suport a l'entitat l'associació de comerciants amb qui estan treballant en diferents projectes i la Sala Las Vegas, que ha cedit l'espai com a punt de trobada després de la marxa.

Aquesta convocatòria també ha comptat amb el suport de l'Ajuntament, que són conscients que les entitats, la ciutadania i les institucions han d'anar plegats en aquesta lluita.

Una marxa reivindicativa que els organitzadors esperen que sigui la primera de moltes més a la comarca i que serveixi per fer visible la lluita del col·lectiu.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat