150 anys de la Creu Roja a Palafrugell

Palafrugell

Data: 15/03/2023

L'entitat de la Creu Roja a Palafrugell ha celebrat el seu 150è aniversari de l'assemblea local en un acte de commemoració al Teatre Municipal, on s'ha fet homenatge a totes aquelles persones i voluntaris que han col·laborat amb l'organització durant tots aquests anys.

La Creu Roja a Palafrugell ha celebrat l'acte de commemoració del 150è aniversari de l'assemblea local al Teatre Municipal.

A l'acte s'ha fet homenatge a totes aquelles persones que han format part de l'organització en el segle i mig d'història a través del voluntariat o que li han donat suport mitjançant donacions particulars o públiques.

Durant la jornada s'han fet diverses activitats i tallers i exposició de fotografies i roba antiga relacionats amb l'entitat de la Creu Roja.

Durant aquests 150 anys la Creu Roja ha pogut treballar per la dignitat de les persones a la comarca, per protegir-les i recuperar-les en situacions de vulnerabilitat, ja sigui en emergències, socors, conflictes armats, desastres naturals, crisis econòmiques, i ha estat present en grans fets socials i històrics.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat