Santa Cristina amb la lluita feminista

Un dia més tard, però amb la mateixa convicció que s'ha de lluitar per aconseguir una societat més justa, on les dones siguin respectades, valorades i tinguin les mateixes oportunitats que els homes. Un combat que reclama igualtat de gènere sobre una societat que tot i semblar estar preparada encara no ho està.

Per aquest motiu, Santa Cristina ha tornat a commemorar el Dia Internacional de la Dona en un acte que ha aplegat diverses propostes. Una d'elles un teatre d'una companya amateur. Sota el títol "El mal que no té nom", dues actrius han representat fragments de l'escriptora Mercè Rodoreda.
Durant l'acte també s'ha fet entrega dels premis del concurs de microrelats, aquest any han participat 17 obres de les quals 15 escrites per dones i 2 per homes, relats sobre un mateix tema: la cosificació de la dona.

Durant l'acte també s'ha llegit un manifest, enguany a càrrec de l'associació Ermessenda, una entitat feminista que s'ha constituït només fa un any. Amb aquest manifest, s'ha volgut posar sobre la taula la desigualtat en la qual convivim, una xacra social que des de Santa Cristina asseguren que s'ha de continuar lluitant i sobretot prevenint.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat