L'Hospital de Palamós es reforça per la temporada d'estiu

Palamós

Data: 18/07/2018

L'Hospital de Palamós ha reforçat les seves Urgències i la dels CAPs que en pengen per atendre la demanda d'estiu. La dificultat per trobar personal mèdic amb contracte temporal ha obligat a reorganitzar la plantilla amb canvis d'horari i de torns per cobrir els pics de demanda.

L'Hospital de Palamós i els CAPs que el tenen com a referència dóna servei a una població que es multiplica exponencialment a l'estiu amb l'arribada de turistes i estiuejants de segona residència. Això fa que no només augmenti la població potencial que ha d'atendre sinó també el tipu de població a la que cal donar servei i inclós les patologies que pateixen.

Fonts sindicals consideren que hi ha hagut una lleugera millora en el servei respecte l'any passat, sobretot en el tractament de patologies de caràcter lleu. Tot i això calculen que encara falten entre 5 i 8 metges als CAPs

Fonts hospitalàries admeten que si bé no tenen problemes per trobar infermers que vulguin treballar de forma temporal a l'estiu no passa el mateix amb els metges i per això s'ha optat per reforçar la plantilla tot l'any i gesiontar diferent horaris, torns i hores extres segons l'època de l'any .

De moment en el que portem d'estiu des de l'Hospital estan satisfets amb les mesures i afirmen que no s'ha produit cap col·lapse estructural més enllà d'algun pic desbordat de feina puntual.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat