'Tour' de Josep Bargalló per les Escoles de Palamós

Intervé: Josep Bargalló, Conseller Ensenyament

'Tour' de Josep Bargalló per les Escoles de Palamós coincidint amb l'inici de les preinscirpcions escolars. El Conseller d'Ensenyament ha visitat diverses escoles de la ciutat per conèixer de primera mà els diferents projectes educatius i escoltar les demandes dels professionals dels centres.

Les famílies poden presentar la preinscripció fins el 9 d'abril a l'escola i Ensenyament farà públiques les assignacions el 14 de maig. Després s'obrirà un període de reclamacions fins l'11 de juny i les matrícules es podran fer entre el 20 i el 26 de juny a Primària i del 27 de juny al 3 de juliol a Secundària.

La preinscripció comença amb el neguit de famílies i ajuntaments respecte a les línies d'escolarització pública. Ja fa alguns anys que n'hi ha d'amenaçades de tancament, com la pròpia línia de P3 de l'Escola Vila Romà, on el Coneller ha acabat la seva visita a Palamós.

Més places d'ESO

A les Comarques Gironines Educació ofereix 4.546 grups d'Educació Infantil, Primària i ESO, dels quals 338 són de P3 i 308 de 1r ESO. El curs començarà el 12 de setembre.

L'oferta d'ESO  la demarcació augmenta amb  sis grups més i s'incorporen al sistema un nou Institut Escola a Empuriabrava, un institut a Lloret i un a Sarrià de Ter

Pel que fa als ensenyaments postobligatoris, per primera vegada, es podrà dur a terme la preinscripció telemàtica als cicles de grau mitjà i al batxillerat. La visita de Bargalló s'emmarca en les trobades que fa cada divendres per conèixer el sistema educatiu d'un territori.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat