Vigilar els nens i prevenir els robatoris, els principals consells de la policia

Baix Empordà

Data: 03/01/2018

Perquè res espatlli als nens la nit més màgica de l'any, s'ha de vetllar per fer de les cavalcades de Reis un fortí en què la seguretat estigui garantida. La Policia Local en coordinació amb els Mossos d'Esquadra desplegarà aquest divendres un dispositiu especial per cadascuna de les desfilades en què la protecció dels infants és el més important.

El principal objectiu és que no hi hagi cap incident amb les rodes de les carrosses, sovint amagades, ni amb els centenars de quilos de caramels que es llancen i que poden fer despistar els més petits. 
 
De cara als adults, les autoritats policials alerten que el més important és anar en compte amb els lladres, tant a casa com al carrer. 
 
Amb milers de persones al carrer, la mobilitat i la circulació de vehicles es dificulten i és essencial seguir les indicacions d'autoritats i senyalització.  Especialment entre els visitants.
 
El dispositiu policial i per tant les restriccions de mobilitat es faran presents a partir de la tarda de divendres en diferents punts de la comarca. Les cavalcades començaran a partir de les 6 de la tarda i s'allargaran fins ben entrat el vespre.
 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat