El Banc dels Aliments de Girona necessita 4.500 voluntaris per al Gran Recapte 2018

El Banc dels Aliments de Girona necessita 4.500 voluntaris per al Gran Recapte 2018
Baix Empordà

Data: 11/10/2018

El Banc dels Aliments de les Comarques de Girona calcula que necessitarà al voltant de 4.500 voluntaris per cobrir els prop de 400 punts de recollida d’aliments que hi haurà a les principals poblacions gironines durant el Gran Recapte 2018 que se celebrarà el proper divendres 30 de novembre i dissabte 1 de desembre. El Banc dels Aliments de Girona fa una crida especial a col·lectius com estudiants i clubs esportius perquè s’animin i s’apuntin per fer de voluntaris durant aquells dos dies.

El Gran Recapte és una campanya que organitzen els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya amb l’objectiu de sensibilitzar i mobilitzar la població per ajudar a pal·liar la realitat de precarietat alimentària al nostre país, fruit de la cronificació de la pobresa. Bàsicament el que es demana són aliments nutritius de llarga durada com conserves de peix, oli i llet.

Els prop de 4.500 voluntaris i coordinadors que es necessitaran a les comarques gironines es repartiran per tots els establiments en torns d’unes quatre hores i s’encarregaran d’informar sobre què fan els bancs dels aliments, sobre la campanya i els productes més necessitats i també de rebre el menjar que vulguin donar els ciutadans. També participaran en la classificació dels aliments al magatzem del Banc. 

Totes les  persones que vulguin fer de voluntari o coordinador durant el Gran Recapte es podran inscriure a la pàgina www.granrecapte.com o a http://www.bancdelsalimentsgirona.org/  a través d’un formulari senzill que permet triar el punt de recollida i el torn més adient a la disponibilitat de cadascú.

Durant el Gran Recapte de l’any passat es van recollir més de 475 tones d’aliments a les comarques gironines que es van fer arribar a través d’un centenar d’entitats benèfiques a les 36.000 persones que atén el Banc dels Aliments de Girona.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat