30 anys de Ruta Josep Pla

Palafrugell

Data: 24/05/2023

Dissabte 27 de maig, la Fundació Josep Pla celebra els 30 anys de la creació de la Ruta Josep Pla. En aquesta ocasió, en motiu del 30è aniversari, recupera la versió original de l'itinerari, per tant, serà una ocasió única per descobrir o reviure l'essència de la Ruta Josep Pla.

La Fundació Josep Pla celebra els 30 anys de la creació de la Ruta Josep Pla amb una sessió especial que recupera la versió original de l'itinerari.

Actualment, la proposta original només es pot realitzar de forma autònoma a través de la carpeta de la Ruta Josep Pla, per tant, serà una ocasió única per descobrir o reviure l'essència de la Ruta Josep Pla.

La sessió matinal del dissabte 27 de maig recorrerà llocs tan significatius de la vida i l'obra de l'escriptor com Palafrugell, Tamariu, Sant Sebastià, Calella i Llofriu.

Històricament, la Ruta Josep Pla, va ser una iniciativa pionera a Catalunya, creada l'any 1993 per la Fundació Josep Pla, amb l'objectiu d'oferir, a través d'un itinerari turístic i cultural, una experiència de lectura més enriquidora a través de la vinculació de la literatura amb el patrimoni i el paisatge.

La Ruta Josep Pla, amb el pas dels anys, ha anat ampliant nous camins i horitzons, sempre amb la voluntat de mostrar l'arrelament i vinculació de l'escriptor amb aquests espais, com la incorporació de recorreguts per altres punts del Baix Empordà, com Pals o Ullastret.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat