Sant Feliu posa en marxa les càmeres de seguretat

INTERVÉ: Jordi Vilà, regidor de seguretat de Sant Feliu

Ja s'han posat en marxa les 15 càmeres de seguretat que s'han instal·lat a Sant Feliu de Guíxols. La Policia Local té accés a un panell de control d'imatges que arriben de la quinzena de punts de la ciutat on des de l'estiu hi han càmeres de vigilància. Durant aquests primers mesos durant els quals ja s'ha disposat de la nova tecnologia en fase de prova, s'ha pogut evidenciar els bons resultats que permet tenir aquest tipus de dispositius a l'hora de detectar qualsevol vehicle que està en recerca, per poder resoldre òptimament qualsevol incident relacionat amb el trànsit de vehicles o per localitzar furts o altres problemàtiques en el nucli urbà. Les diferents tipologies de càmeres que hi ha permeten ubicar a cada punt aquella que més s'adequa a les necessitats que presenta l'entorn.

La instal·lació de les càmeres esdevé una vella reivindicació de la Policia Local ganxona. La posa en funcionament d'aquestes eines ha de permetre millorar la seguretat ciutadana i la vigilància en el trànsit. Així com també restringir la mobilitat  dels vehicles estrictament necessaris en el nucli antic amb la intenció de convertir aquest espai de la ciutat en una illa per a vianants.

La posada en funcionament de tot el dispositiu que ha suposat una inversió de 160.000 euros esdevé la primera fase, però des del govern municipal ja preveuen desplegar la segona fase de cara l'any que ve.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat