L'escola bressol Belluguets estrena una APP de contacte amb les famílies

Palafrugell

Data: 02/02/2018

Aquesta aplicació mòbil substitueix les funcions que ha fet fins ara la tradicional agenda amb què es comunicaven famílies i escola. Des de Palafrugell i en concret des de l'escola bressol municipal Els Belluguets s'ha apostat per introduir la plataforma KinderTIC i millorar la comunicació amb les famílies. Si abans els pares dels nens feien els seus comentaris a diaris a través de l'agenda i les educadores per la seva banda escrivien la informació bàsica de les rutines dels seus fills ara s'ha substituit el paper per la pantalla.

 Aquesta eina tecnològica té per objectiu facilitar la feina de gestió educativa a través de l’ús de tauletes digitals. La comunicació amb les famílies és immediata i més àgil. La cooperativa Suara qui gestiona aquesta escola bressol va fer una prova pilot a unes escoles de Barcelona i ja en va estenent el seu ús.

L'aplicació conté informació personalitzada de cada infant referemt als àpats, migdiades, deposicions i programació didàctica de l'escola.

Després de 4 mesos utilitzant l'app l'escola i les famílies valoren molt positivament la nova eina que a més 
de ser pràctica combrega amb  el compromís de l'escola en ’adquisició d’hàbits sostenibles amb el medi ambient. 

L'Ajuntament preveu implementar a partir del curs vinent aquesta mateixa plataforma digital a la llar d'infants Tomayní i als dos centres d'atenció a la petita infància.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat