Santa Cristina s'adhereix a la Xarxa Gironina de Ciutats Educatives

Santa Cristina s'adhereix a la Xarxa Gironina de Ciutats Educatives
Santa Cristina d'Aro

Data: 21/03/2018

Santa Cristina d'Aro ha decidit adherir-se  a la Xarxa Gironina de Ciutats Educadores.  Tots els grups municipals han validat una decisió que en paraules de la regidora d'ensenyament, Sònia Pujol, ha de servir per "potenciar l'educació com a eix transversal de les polítiques locals".

Les funcions de l'Ajuntament seran: participar activament en els canals de debat i intercanvi de la Xarxa Internacional de Ciutats Educadores; incorporar al Banc de Documents de l'Associació, les experiències educadores; promoure el sentit de pertinença a la ciutat per part de tots els habitants; impulsar la participació ciutadana; propiciar l'acostament entre el govern local i la societat civil, i implicar totes les àrees del govern en la construcció de Santa Cristina d’Aro Ciutat Educadora.

La Xarxa de Ciutats Educadores de les Comarques Gironines es va crear l’any 2016. Actualment formen part de la xarxa els municipis de Banyoles, Figueres, Olot, Palafrugell, Palamós, Ripoll, Salt, Sant Feliu de Guíxols, Castell-Platja d’Aro i Girona.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat