Segon cap de setmana sense toc de queda a Palafrugell

Palafrugell

Data: 13/08/2021


Intervé: David Puertas, cap de la Policia local

Palafrugell viurà el segon cap de setmana sense toc de queda. En aquests dies sense restricció de mobilitat nocturna el municipi ha vist com multitud de persones s'han desplaçat a la vila per poder reunir-se als espais públics. El cap de setmana passat, els cossos de seguretat ja van notar aquest factor amb diferents avisos sobre molèsties al carrer.

A dia d'avui són 441 incidències provocades per botellots i festes il·legals. Pels propers dissabte i diumenge, la Policia Local i els Mossos d'Esquadra seguiran col·laborant de la mateixa manera. Són conscients que no tenir toc de queda provoca un efecte crida i, en les últimes intervencions han identificat persones de la comarca i també d'altres ciutats com Girona, Vic i Manresa. Això ha augmentat el risc de grans botellots al municipi com el d'unes 500 persones al paratge de Boet. També han rebut queixes de veïns de zones costaneres pels soroll que impedia el seu descans.

Pel que fa als possibles indrets a vigilar, des de la policia veuen amb més preocupació les possibles reunions a zones forestals que no les que es puguin produir a domicilis particulars.

Tenir les platges tancades ajuda a poder controlar d'una millor manera altres espais públics com els parcs i zones de bosc, on les reunions s'hi produeixen a partir del tancament de l'oci nocturn. De fet, l'Ajuntament ha allargat fins al 19 d'agost el Ban de l'alcaldia que limitava l'accés a la platja entre les 11 i les 6, a més d'ampliar-lo per fer-lo servir als altres espais de titularitat pública.

Des del 15 de juliol, la policia ha posat  1250 denúnices per aquestes reunions
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat