Calonge i Sant Antoni acull una nova edició en petit format de "Verema i Família"

Calonge i Sant Antoni

Data: 19/09/2020

Intervé: David Saavedra, propietari del celler Viníric

Calonge i Sant Antoni ha acollit la cinquena edició del “Verema & Família”, una activitat que permet apropar a la ciutadania al món de les vinyes i els cellers del municipi. Enguany s’ha fet en petit format amb un curset d’iniciació al tast de vins, un berenar entre vinyes i una jornada de verema amb dinar.

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha posat en marxa una nova edició de “Verema & Família”, una proposta que té com a objectiu acostar la gent al sector vitivinícola del propi municipi. Enguany, però, degut a les restriccions derivades de la pandèmia de la covid-19 s’ha hagut de celebrar en un format més reduït. Tot i això els cellers de la zona han posat en valor la iniciativa.

De fet, la primera de les activitats proposades s’ha celebrat al celler Viníric, que compta amb quatre anys de vida i nou hectàrees de producció. El seu principal objectiu, donar a conèixer els vins de la zona. En el seu cas han ofert un curset d’iniciació al tast separat en dues sessions diferents.

A més d’aquesta activitat, el celler Mas Gil ha estat l’encarregat de tirar endavant un berenar entre vinyes. Pel que fa a la verema, aquesta s’ha  fet a Can Pereclara on just després els assistents han rematat l’activitat amb un dinar. I és que tal com sostenen els cellers, el Baix Empordà també és zona de vins i el ventall de possibilitats que s’hi poden trobar és ben extens.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat