L'Escola Els Estanys prepara el mundial de robòtica de Tailàndia

INTERVENEN: Valentina Franco, professora / Biel, Lídia i Amina, equip 'Els Estanys Faverola'

L'escola Els Estanys de Platja d'Aro ultima els detalls per viatjar a Tailàndia on els dies 16, 17 i 18 de novembre participaran a la fase final del mundial de robòtica de la World Robot Olympiad. Ho farà a través de dos equips formats per alumnes de sisè: l'Arobot Nano i l'Estanys Faverola

L'Arobot Nano competirà en la disciplina de taula de competició, és a dir en la modalitat d'exercicis en una taula en els que s'han d'aconseguir uns objectius en un temps i es competeix de forma directa contra altres equips.

L'Estanys Faverola, en canvi, va a presentar els seus dos projectes. Tots dos s'engloben dins el "Zero hunger goal", una iniciativa que té com a  objectiu arribar a solucions que combatin la fam.  En aquest cas s'han inspirat en la gent gran del seu municipi i en els horts urbans.

 A Tailàndia, l'Estanys Faverola haurà de fer les presentacions orals en anglès i ara la seva feina se centra en practicar què diran i amb quines expressions ho faran. Un dels robots que explicaran serveix per regar els horts i l'altre detecta i cobreix totes les necessitats d'un hivernacle: proporciona aigua, llum i regula la temperatura quan és precís. 

Els equips de l'escola Els Estanys marxaran el dimecres 14 cap a Tailàndia. El divendres començaran la competició, que s'allargarà durant tres dies. Per ells quedar a  la meitat de la taula seria un gran èxit. El principal premi ha estat arribar-hi i poder anar a aprendre dels millors.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Societat