Palamós impulsa unes jornades de formació esportiva

Palamós impulsa unes jornades de formació esportiva
Palamós

Data: 05/06/2018

L'Ajuntament de Palamós ha impulsat unes Jornades de Formació Esportiva amb l'objectiu principal de poder oferir una formació als entrenadors i entrenadores, monitors i monitores i directius i directives de les entitats esportives locals.

Aquestes jornades estan dividides en dues sessions diferenciades, de les quals ja se n'ha fet una amb la participació d'una trentena de persones vinculades a entitats i associacions esportives i les diferents AMPAs de la ciutat. Aquesta primera jornada es va dedicar a la millora de la preparació de la temporada, i seguirà els dies 11 i 18 de juny. En el programa de continguts teòrics i pràctics d'aquesta sessió s'inclouen temes com el de la planificació i programació, objectius i continguts, períodes i temporalització d'activitats, entre altres.

Posteriorment, durant el mes de setembre, tindrà lloc una segona sessió que també inclourà tres jornades (dies 5, 12 i 19) enfocades en aquest cas a treballar la tasca diària dels entrenadors i amb temes com: la creació de tasques per l'entrenament, gestió i control del grup, preparació del partit, etc.

La formació d'aquestes sessions són a càrrec del llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, Pau Campos, que actualment exerceix d'entrenador d'handbol i que és seleccionador català absolut femení d'handbol.

Foto: Ajuntament de Palamós

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat