Les platges de Sant Feliu i Sant Pol tornen a obtenir un any més la Bandera Blava

Intervé Mari Fe Larragay, Regidora de platges de Sant Feliu de Guíxols

La Bandera blava de Sant Feliu de Guíxols torna a hissar-se un any més. Com ja és habitual, l'encarregada d'hissar la bandera ha sigut la regidora Mari Fe Larragay amb l'acompanyament d'alguns socorristes de la platja.

La Fundació d'Educació Ambiental és la que s'encarrega d'atorgar la bandera a les platges que compleixen una sèrie de condicions ambientals i instal·lacions. Aquest seguit de requisits que s'han de complir per poder atorgar la bandera tenen relació amb criteris d'educació ambiental, qualitat de l'aigua, gestió del medi ambient, seguretat i serveis per a tots els ciutadans.

A l'hora d'hissar la bandera, la regidora mostra devoció pel fet d'haver aconseguit la bandera blava un any més i que les nostres platges disposin i compleixin dels requisits que s'han de complir per obtenir la bandera.

També s'afirma que la gestió ambiental del poble i les platges ha evolucionat i s'han pogut aplicar nous mètodes que serveixen per seguir mantenint la bandera durant molts anys més, ja que és aquest l'objectiu al qual es proposa arribar.

A més, com sempre les platges disposen de dutxes, una passarel·la i les barres de seguretat per a persones que els hi costi entrar i sortir de l’aigua i pels que tinguin qualsevol tipus de discapacitat.

Ara només queda que els ganxons, ganxones i turistes gaudeixin de l’esperat estiu a les nostres platges de Sant Feliu i Sant Pol acompanyats de la merescuda bandera blava.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat