Les Policies Locals Gironines coordinen esforços per garantir la seguretat del nadal

Intervé: David Puertas, cap de la Policia Local de Palafrugell i President de l'Associació de Caps de Policia Local de les Comarques Gironines

El 2020 es vol millorar la coordinació dels diferents cossos locals

Les Policies Locals de les Comarques Gironines coordinen esforços aquest nadal per atacar problemàtiques conjuntes dels diferents municipis. És una de les propostes que va sortir a la darrera reunió de l'Assemblea de Caps de Policies Locals i l'embrió del que ha de ser una coordinació més gran durant tot l'any.

Les Policies Locals gironines, cadascuna des de la seva independència i idiosincràcia dels seus pobles i ciutats, tenen problemàtiques conjuntes relacionades sobretot amb el civisme, el compliment de l'ordenança d'animals i el 'botellón'.

Tres eixos de vigilància

En el cas de la campanya d'aquest nadal les policies loclas es centraran en tres eixos. La seguretat a les zones comercials, per evitar furts en època de màxima afluència; el civisme a les zones d'oci i els controls d'alcoholèmia i drogues a la carretera en una època de molts àpats nadalencs i per tant, també de consum d'alcohol.

Tot aquest treball es fa complementant el que ja fan els Mossos d'Esquadra també en matèria de seguretat viària i control dels furts.

De cares al 2020 es vol incrmentar la coordinació de les policies locals gironines atacant amb estratègies similars problemàtiques comunes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat