L'augment de temperatures genera diferents opinions entre la població

La calor de les últimes setmanes ha avançat les altes temperatures que tornarem a viure un estiu més. Tot i les previsions, no tothom s'ho esperava de la mateixa manera.

Si fa dues setmanes la majoria de la població vestia amb roba més aviat d'hivern, aquesta última setmana ha provocat el canvi d'armari a bona part de la ciutadania. De les temperatures fresques s'ha passat a dies de sol d'estiu, donant lloc a uns dies que avancen les temperatures dels mesos d'estiu.
Un canvi de temperatura que ha portat les primeres imatges de banyistes i terrasses plenes per ajudar a refrescar-se. Tot i la calor, grans i petits agraeixen l'arribada del bon temps.

No tothom ho veu de la mateixa manera i és que l'augment de temperatures ha estat massa sobtat.

A banda del canvi de roba, també hi ha hagut canvi als llits, on alguns ja han dit adeu als nòrdics.

Alguns d'ells, però, ja s'havien fet a la idea d'aquest canvi.

Aquests canvis constants mostren l'efecte del canvi climàtic al planeta i malgrat preferir la calor abans que la fred, la preocupació per l'augment de temperatures en mesos encara primaverals.

Per combatre la calor d'estiu, un dels remeis més habituals és l'aire condicionat. Tot i això, molts encara esperen a engegar-lo perquè creuen que no és el moment.

El que té clar la població és que la calor de veritat arribarà a l'estiu.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat