Els comerços i entitats locals, els grans protagonistes del Festival d’Aquí

El comerç local va ser el protagonista del segon Festival d'Aquí de Sant Feliu de Guíxols. Un mercat que vol servir per allargar l'activitat turística més enllà dels mesos d'estiu i ser un espai per donar a conèixer artistes i entitats del municipi. Els tres dies van tenir activitats matí i tarda perquè la gent no deixés d'apropar-se als Jardins Juli Garreta. 

Sant Feliu de Guíxols va viure un cap de setmana marcat per la 2a edició del Festival d'Aquí. Durant tot el cap de setmana, els Jardins del Juli Garreta van convertir-se en un espai comercial, gastronòmic i cultural on els diferents visitants podien apropar-se als comerços de la ciutat. La pluja no va evitar que la gent s'acostés al mercat des del primer dia i passegés entre les parades dels jardins. Un festival que busca que el protagonisme el tinguin els comerços i artistes ganxons.

Durant els tres dies, el festival d'Aquí va programar una trentena d'activitats per mantenir l'afluència de públic durant tot el dia. Hi va haver actes més esportius com zumba, torneig d'escacs, jumping o ioga. També hi havia altres activitats com tallers de clauers mariners, construir una peixera, tallers de pintura, a més de xerrades enfocades a la nutrició i alimentació.

Tampoc hi va faltar la música amb espais d'improvisació, flamenc, grups de versions i DJ's que van allargar la festa als Jardins Juli Garreta.

L'objectiu de l'esdeveniment és demostrar que l'activitat comercial a la ciutat va més enllà de l'estiu.

Un festival que permet donar visibilitat a artistes i entitats locals, que van tenir el seu moment per pujar a l'escenari. Pels comerços és una manera de donar-se a conèixer una mica més davant els visitants i demostrar que el petit comerç és vital als municipis.

Amb la seva segona edició, el festival demostra que ha vingut a Sant Feliu per ser un fixe d'aquestes dates i ser un espai on tothom hi pugui trobar el seu atractiu.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat