Últims dies per escollir el projecte guanyador dels pressupostos participatius de Calonge

INTERVÉ: Mercè Orduña, regidora de participació ciutadana

Els calongins i calongines tenen fins al dia 31 de desembre per escollir el projecte guanyador dels pressupostos participatius 2021.

Enguany la ciutadania pot votar 3 projectes dels 29 finalistes i es destinarà un import màxim de 100.000€. El sistema de votació és ponderat, de manera que es pot triar una primera opció, a la qual se li assignaren 3 punts, una segona, a la qual s’adjudiquen 2 punts, i una tercera proposta, a la que se li assignarà 1 punt.

D'entre la trentena de projectes a escollir, s'hi troben, per exemple, la instal·lació de plaques solars als edificis municipals, de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics, fanals als passos de vianants, semàfors intel·ligents per a persones invidents o baranes al passeig Josep Mundet per evitar caigudes, així com la millora de la zona de l'skatepark, de l'edifici i les instal·lacions dels consultoris mèdics, o de parcs dels parcs infantils, entre d'altres. 

Aquest és el cinquè any que l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni impulsa els pressupostos participatius per apropar la presa de decisions a la ciutadania. Hi poden votar les persones majors de 16 anys empadronades al municipi de forma online a la plataforma http://vota.calonge.cat, o bé presencialment a les bústies situades a les oficines d’atenció ciutadana de Calonge i de Sant Antoni, al pavelló de Calonge i al de Sant Antoni i també a les biblioteques Pere Caner de Calonge i La Cooperativa de Sant Antoni. 

Per apropar les urnes als veïns, des de la regidoria de Participació Ciutadana també han instal·lat una parada als mercats de Calonge i al Sant Antoni.

El període de votacions es va obrir el passat 23 de novembre i finalitzarà el 31 de desembre. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat