Torna el conegut Pessebre Vivent de Castell d'Aro amb la seva 64a edició

Torna el conegut Pessebre Vivent de Castell d'Aro amb la seva 64a edició, un pessebre en moviment i estàtic amb vestuari d'època tradicional i música enregistrada que es representa des de 1959, fet que el converteix en el més antic de Catalunya.

Des del mes d'octubre que l'Associació del Pessebre Vivent de Castell d'Aro i els seus voluntaris i figurants, preparen els diferents quadres i distribució del muntatge de l'esdeveniment, que s'ha estrenat aquest diumenge 17 de desembre, i que col·labora amb La Marató.

Així, aquestes setmanes de treball sempre tenen la recompensa de les visites del públic, que normalment queda bocabadat amb les més de 50 escenes bíbliques i d'oficis tradicionals relacionades amb el camp i el món rural que s'hi representen.

Es tracta d'una visita al voltant d'una hora que s'inicia amb el servei de brou calent per als visitants, a on fan un recorregut aproximat d'1,5 km veient als més de 400 figurants pel nucli antic de Castell d'Aro i l'espai natural de la Vall de la Coma.

Així doncs, no hi han faltat quadres com el naixement, el mercat i l'anunciació de l'àngel, que són alguns dels elements principals de la recreació i que alguns veïns ja fa generacions que els representen.

El Pessebre també es podrà visitar el dia 23, 25, 26 i 30 de desembre, i l'u de gener a partir de les 19 hores.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat