Prop de 50 mil euros recaptats en el primer sopar solidari 'Gent molt gran'

El primer sopar solidari 'Gent molt gran' ha recaptat prop de 50 mil euros. Tots aquests beneficis ajudaran a finançar 'La Porxada', el nou espai per a l'Hospital de dia i centre de dia de Palamós Gent Gran.

49.230€. Aquesta ha estat la xifra total de recaptació econòmica que ha aconseguit el primer Sopar Soliari 'Gent molt gran', organitzat amb l'objectiu de recaptar fons que seran destinats a la creació de 'La Porxada', un nou espai més ampli i diàfan per al centre i hospital de dia de Palamós Gent Gran. 

Els gairebé 50 mil euros es van aconseguir gràcies a les aportacions dels prop de 170 comensals que van assistir a l'esdeveniment. Tots ells van gaudir d'una nit molt especial on hi va haver un concert, un sorteig solidari, i el moment estrella: el sopar amb un menú confeccionat especialment per a l'ocasió i ideat i elaborat per diferents xefs reconeguts de la comarca com són Quim Casellas, Antoni Izquierdo, Tomàs Brull, Xavier Madrona i Marc Caner. 

Durant l'acte, que a causa de la meteorologia va canviar d'ubicació i va tenir lloc finalment a als Jardins de l'Empordà de Fonteta, també es va aprofitar per presentar l'spot publicitari de la campanya. 

Es poden continuar fent donatius al web ssibe.cat/gentmoltgran i també comprant marxandatge de la campanya a bravatramuntana.com  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat