Castell d'Aro acollirà la seva primera Fira del Playmobil

Castell d'Aro acollirà la seva primera Fira del Playmobil
La Sala Polivalent de Castell d’Aro acull de l’1 al 3 de novembre la primera edició de la Fira de Playmobil, organitzada per la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i Riude&Clicks amb la col·laboració d’ERAM Zeta. Es podrà visitar divendres 1 de novembre tarda (16-20 h) i durant el cap setmana matí i tarda (10-14 h i 16-20 h). Entrada solidària (2 euros) en favor de Viu Autisme.

Hi haurà exposicions de diorames, fira del col·leccionisme, activitats familiars, concurs Troba el click perdut i exposició infantil de diorames amb guardons per als participants.

Aquestes joguines són d’origen alemany, de la mà del grup Brandstätter, fundada a Baviera l’any 1876, inicialment dedicada als cadenats, i a partir de 1921 a joguines metàl·liques. El 1954 va passar a produir productes de plàstic i va podruir els primers Playmobils el 1974 i un any més tard ja es venien arreu del món: les figures articulades de 7’5 cm se l’han venut un dos milions de múltiples temàtiques tant actuals (oficis, vacances, ciutats, etc.) com històriques (Egipte, medieval, pirates, etc.) i també vinculades a algunes pel·lícules.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat