Aixequen unes 50 denúncies a grups de joves per saltar-se les mesures Covid a Palamós

Aixequen unes 50 denúncies a grups de joves per saltar-se les mesures Covid a Palamós
Palamós

Data: 19/10/2020

Durant aquest passat cap de setmana la Policia Local de Palamós i els Mossos d'Esquadra han fet diverses actuacions conjuntes amb l'objectiu d'erradicar la realització de botellots i les concentracions de persones que aquesta activitat comporta.
 
Aquests dos cossos de policia han tramitat, i només entre el passat divendres dia 16, i ahir diumenge 18 d'octubre, més de quaranta denúncies a grups de joves de Palamós i de les poblacions veïnes, molts d’ells menors d'edat, per la realització de botellots i per saltar-se les mesures Covid.
 
La majoria d'aquestes concentracions s'han dut a terme de nit o matinada, a la zona de la platja Gran propera a l'estenedor de xarxes del port, on s'han comptabilitzat grups de prop de cinquanta persones sense mantenir les distàncies de seguretat i consumint alcohol. A banda també s'ha actuat en botellots localitzats a la plaça Murada o bé, anteriorment, amb grups de joves que havien accedit a l'interior del castell de Sant Esteve de Mar, a La Fosca.
 
En aquests casos la Policia Local de Palamós i els Mossos d'Esquadra han aixecat denúncies, prop de cinquanta en total, relacionades principalment amb l'incompliment de les normatives Covid, no fent ús de mascareta, sense mantenir la distància de seguretat, o consumint alcohol i altres drogues a la via pública.
 
La Policia Local destaca que aquest control es mantindrà al municipi durant les properes setmanes i recorda la importància de respectar les mesures dictades per la prevenció de la Covid-19.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat