Una nova edició del festival Rock & Wine arriba a Platja d'Aro

Aquest cap de setmana, Platja d'Aro serà la capital del vi i el rock amb l'arribada del festival Rock & Wine que tindrà lloc a l'Espai davant del Pavelló Municipal Esportiu. Ambdós dies comptaran amb les paradetes de tast i actuacions musicals en directe.

Aquest cap de setmana del 3 i 4 de juny, arriba el festival Rock & Wine a Platja d'Aro. Una fira plural on es troben 35 cellers d'arreu de l'Estat per oferir tast i venda dels seus productes.

Es tracta d'una fira única a Catalunya, ja que no existeixen trobades d'aquests tipus on diferents cellers de tot el territori, puguin oferir els seus vins públicament i fer-ne venda en un mateix espai. 

L'activitat estrella de la Fira del vi Rock & Wine, i per la qual és coneguda com la fira de les emocions, és un tast sensorial amb rock i auriculars. A més, el cap de setmana també presenta més programació musical per acompanyar el tast de vints dels i les assistents.

Per poder obtenir les entrades a l'activitat sensorial de la fira Rock & Wine, podeu accedir a la venda a www.rockandwine.org, a través de Bizum.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat