S'informarà de la capacitat, però no es tancaran les platges quan estiguin plenes

INTERVÉ: Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell

A punt el dispositiu que es portarà a terme a les platges de Calella, Llafranc i Tamariu aquest estiu. L'Ajuntament de Palafrugell té una planificació organitzada conjuntament amb la Policia Local que tindrà especial incís els caps de setmana de juliol i durant cada dia del mes d'agost.

Serà semblant al de la temporada estival passada. Amb l'APP de control d'accés a les platges com a protagonista. Una aplicació molt visual i fàcil d'utilitzar, la qual permet a l'usuari, en temps real, saber si les platges es troben al màxim de la seva capacitat o encara compten amb places disponibles.

A l'aplicatiu cada platja disposa d'una descripció i del nombre total de persones que pot acollir. Ho mostra amb colors a la icona de la platja. El color verd indica que la platja té capacitat, el taronja que està gairebé plena, i en el moment que apareix el color vermell, vol dir que està totalment ocupada.

Enguany, però, hi haurà canvis. L'estiu del 2020 quan apareixia el color vermell, la platja es tancava. Aquest estiu no es tancarà, però s'assenyalarà als cartells i a l'aplicació que està plena, recomanant així no accedir-hi.

Aquestes mesures estan aptes a canvis segons com avanci l'estiu i la situació sanitària. En aquest sentit, Ajuntament i Policia Local estaran pendents de possibles modificacions del Procicat, tot i que esperen tenir un estiu molt més tranquil que l'anterior i no patir les cues que es van generar la temporada passada.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat