'AIS Ajuda a la infància sense recursos' aposta per un projecte de sortides virtuals

La Bisbal d'Empordà

Data: 27/07/2020

INTERVÉ: Júlia Perera // Lourdes Arqués, presidenta d'AIS

"La Finestra, connectem els invisibles" és el nom del nou projecte que ha llençat l'associació AIS Ajuda a la Infància Sense Recursos.
La novetat d'aquesta iniciativa és que ara les sortides seran virtuals.
A través de la plataforma online Zoom, un cap de setmana al mes s'emetran continguts audiovisuals recreant visites per museus i recorreguts per municipis de totes les comarques de Catalunya. 
No ha pogut faltar l'episodi pel baix Empordà que s'emetrà el 5 d'agost via Zoom. Una part del programa estarà presentat per l'Arlet, una nena de quatre anys, la Júlia, i la Roda.

L'associació AIS Ajuda a la Infància treballen per donar visibilitat i preparar activitats pel col·lectiu de persones amb diversitat funcional o amb risc d'exclusió social. Ja fa 13 anys que organitzen tot un conjunt d'activitats d'oci inclusiu que amb la "nova normalitat" ja no són factibles. Per això han volgut reformular les sortides que organitzaven habitualment.

L'objectiu dels seus projectes segueix sent el mateix, fer que aquestes persones se sentin importants i especials. Des d'AIS Ajuda a la infància asseguren que des de febrer hi ha moltes persones del col·lectiu que no surten de les seves residències o dels hospitals i probablement no ho puguin fer fins d'aquí a més d'un any. Per això, l'associació defensa que s'ha de donar visibilitat a aquests col·lectius i conscienciar a les persones que tothom es mereix gaudir de la cultura i l'entreteniment. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat