El patge dels tres mags d'orient visita Santa Cristina d'Aro emplenant el pavelló

Des del consistori fan una valoració molt positiva de totes les activitats nadalenques al municipi, destacant la participació del teixit d'entitats i associacions i també el gran públic familiar que s'ha vist aquest any. Tot plegat a l'espera de celebrar la cavalcada de divendres 5 a les 18:30.

El patge oficial dels tres mags d'orient va visitar Santa Cristina d'Aro, amb la missió de recollir totes les cartes dels nens i nenes cristinencs. Així doncs, la bústia es va emplenar de desitjos i regals en el seu pas pel municipi. El qual, va estar tot un èxit i va emplenar el pavelló municipal. L'espai, a banda de rebre el patge, oferia un munt d'activitats variades per a tota la família, i com no podia faltar, també una xocolatada.

Des de l'Ajuntament de Santa Cristina, es mostren molt contents pel treball de totes les entitats, associacions i gent del poble que ha participat en la rebuda del patge reial i en les activitats de tot Nadal. Tot plegat, el pavelló estava molt ben preparat per gaudir i alhora fomentar l'educació i la diversió en família.

Però no només la rebuda al patge reial va estar un èxit. Si no totes les activitats des que es va inaugurar la temporada nadalenca al poble amb la Fira de Nadal cristinenca. Aquest any, ha destacat l'ambient familiar que s'ha creat a Santa Cristina d'Aro durant totes les vacances i la participació de tothom a les activitats.

Així, doncs, aquest passat 2023, "la gent s'ha quedat a Santa Cristina d'Aro per aquest Nadal", deixant un bonic record i a l'espera de rebre els tres mags d'orient.

Però, abans de rebre als reis, s'ha d'acomiadar l'any. I Santa Cristina ho fa amb la seva proposta musical del Concert de Cap d'Any. Tota una cita d'èxit al municipi que, dies abans de la seva celebració, ja va esgotar gairebé totes les entrades. 
Santa Cristina d'Aro no deixa indiferent als seus vilatans i vilatanes amb el repertori de  programació que ofereix per aquestes dates especials.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat