Creu Roja portarà la màgia de Reis a 174 infants de la Vall d'Aro

Intervé: Verònica Lahoya, presidenta de Creu Roja Guíxols - Vall d'Aro 

No bèl·liques, no sexistes, sostenibles i cooperatives. Aquestes són les principals característiques que han de tenir les joguines que Creu Roja recull fins el 3 de gener per tal que els Reis Mags de l'Orient arribin també a les cases dels infants en situació de vulnerabilitat. 

Els jocs i joguines han de ser preferentment nous, però s'accepta també tot el material que estigui en bon estat.

A la demarcació de Girona, participen a la campanya unes 120 persones voluntàries de 15 assemblees de la Creu Roja i tenen l'objectiu d'arribar a 3.000 infants.

Des de Creu Roja Guíxols-Vall d'Aro, on s'hi recullen joguines tot l'any, calculen que aquest Nadal arribaran fins a 174 infants en situació de vulnerabilitat, una trentena més que l'any passat. La tria de les famílies que necessiten ajuda per preservar la màgia del Dia de Reis la fan des de serveis socials. 

El valor educatiu del joc
Més enllà de la recollida i repartiment de joguines, la campanya vol posar èmfasi en el dret dels infants a jugar i el valor educatiu del joc, emmarcant-se en el projecte de 'La Joguina Educativa' que Creu Roja Joventut desenvolupa durant tot l'any. El seu objectiu principal és fomentar el valor pedagògic i la importància educativa de la joguina, entenent-la com un element vehicular per treballar la tolerància, el respecte i la igualtat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat